Made By SOP

Heerlijk om creatief bezig te zijn….

Creabeurs in de Reeshof

Morgen sta ik samen met mijn moeder op de Creabeurs in de Reeshof in wijkcentrum Heyhoef!

Daar verkopen we allerlei gehaakte spulletjes waaronder waxinelichtjes en kerstballen en bomen.

Knuffel krokodil

Croco Joe zijkant

Daar is ie dan: na maanden zwoegen een knuffel speciaal gehaakt voor mijn zoon! Ik was er al vanaf september vorig jaar mee bezig, mijn langste project ooit! Het was niet moeilijk maar kon maar lastig de tijd vinden om er mee bezig te zijn. Mijn doel was om het voor de december feestdagen cadeau te doen, later voor zijn verjaardag begin januari en daarna met zijn 2 jaar en 2 maanden verjaardag 🙂 en dat laatste heb ik gehaald. 

Voor dit knuffeltje heb ik een patroon uit het boek van Dendennis viert feest gebruikt. Daar heb ik al eerder knuffeltjes uit gehaakt, zoals het varkentje en het aapje. Dit is CrocoJoe.  Ik heb het garen gebruikt wat vermeld staat in het boek, Catania en haaknaald 3.5. 

De eerste reactie van mijn zoon was trouwens dat hij er bang van was. Hij zei heel hard nee en gooide hem weg! Gelukkig heeft hij hem later wel opgepakt maar favoriet is ie niet. Ach ja het heeft mama van de straat gehouden.

Croco Joe voorkant

Croco Joe achterkant