Made By SOP

Heerlijk om creatief bezig te zijn….

Over Made by SOP

Made by SOP is een afgeleid van mijn naam Sandy Orme-Peeters (SOP). Ik kom uit bouwjaar 1977, ben getrouwd en een trotse moeder.

Van jongs af aan ben ik al creatief bezig geweest met allerlei knutselhobby’s. Jaren heb ik vele (scrap)kaarten gemaakt met gebruik van allerlei technieken, apparaten en materiaal zoals stempels, snij-en embossingmachine, papier, vilt, lintjes, knopen etc. Deze kaarten kun je rechts vinden onder Zelfgemaakte kaarten. De laatste twee jaar heb ik me meer gericht op het maken van kraam-baby kado’s, canvas doeken bewerken en recent ben ik aan het haken verslingerd geraakt.

Samen met mijn creatieve zus Tanja (www.tanniespace.com) heb ik deze website gecreëerd. Zij heeft ook het SOP logo voor mij ontworpen. In eerste instantie om mijn zelfgemaakte (en verkochte) kaarten te laten zien. Nu ook voor alle andere creatieve projecten.

Het doel van deze website is te laten zien wat ik heb gemaakt, anderen te inspireren en wellicht te activeren om zelf iets moois te maken. Iedereen heeft een creatieve kant in zich, kwestie van beginnen, niet nadenken en het ontstaat met jouw handen!

detail2